VIDEO: New Black svin Jauno gadu Portugālē. Paskaties, cik forši mums gāja!

VIDEO: New Black svin Jauno gadu Portugālē. Paskaties, cik forši mums gāja!

Janvārī aizbraucām uz siltāku un saules apspīdētāku zemi, lai kārtējo reizi pārliecinātos, ka varam ne tikai kopīgi lieliski sastrādāties, bet arī atpūsties!

Darbs aģentūrā ir nepārtraukts process. Tas noteikti nav darbs no pl. 9.00 līdz 17.00. Tas nav darbs, kuru tu vari mierīgi atstāt darbā un par to nedomāt ārpus biroja. Tas ir tāds darbs, kas vienmēr ir galvā un sirdī. Tā ir nepārtraukta domāšana, ideju ģenerēšana, patīkams stress un regulāri izaicinājumi.

Kopš New Black pirmās dienas bija skaidrs, ka mums tas ir vairāk kā darbs. New Black nav tikai par strādāšanu, bet gan par cilvēkiem. Ir svarīgi radīt vietu, kur darbiniekiem būtu forši atrasties, ir svarīgi veidot kolektīvu, kur darbinieki varēs būt viens otram ne tikai kolēģi, bet arī draugi.

Konfūcijs bija teicis: “Izvēlies darbu, kas patīk, un dzīvē vairs nebūs jāstrādā ne diena!” Un ziniet? Tas tiešam strādā. Mēs gūstam baudu no tā, ko mēs darām. Un, ko dara tie, kas labi strādā? Exactly! Labi atpūšas!

Izdomājām, ka Jauno gadu svinēsim kopā ārpus Latvijas, un janvāra vidū devāmies uz Faro, Portugālē. Atpakaļ atbraucām ar jaunām idejām un jaunu motivāciju. Kopš tā laika mums ir vēl vairāk notikumu, par kuriem atcerēties un pasmieties pie pusdienu galda. 

Dažas mazsvarīgas atziņas no ceļojuma:

1. Melnais vienmēr būs modē!

2. Mēs dzīvojam tehnoloģiju laikmetā. Plānojot ceļojumu, obligāti parēķiniet laiku fočēšanai un filmēšanai, jo labs kadrs prasa laiku. ;)

3. Nopietni! Pat ēšana 21.gadsimtā kļuvusi par tehnoloģisko procesu.

4. Bet vienmēr atcerieties, ka svarīgākos dzīves mirkļus nevar notvert ar fotoaparātu, bet tikai ar acīm! Tāpēc pat mūsu video džeks dažreiz kameru atstāja mājās, lai izbaudītu foršus brīžus! (labi, joks, viņš to vienkārši aizmirsa)

Vai brauksim vēl? Noteikti! Bet tikmēr pakāvēsimies atmiņās par šo saulaino braucienu!

P.S. Par mirkļu iemūžināšanu aplausi un uzslavas Raitim Bērziņam un Ingai Leitei!

More articles?